Sinds april van dit jaar hebben we een nieuwe giveaway in ons portfolio: wij noemen het de ‘Password Key Card’. Nu zijn giveaways in de regel niet erg bijzonder en is er niet heel veel over te melden, maar onze ‘Password Key Card’ biedt toch een extra service. Zelfs zo goed, dat we op de voorpagina van de juni-uitgave van Werbeartikel Nachrichten staan: password-versleuteling voor iedereen!

Een password moet tegenwoordig behoorlijk complex zijn. Niet te kort, moet uit cijfers, speciale tekens, kleine letters en hoofdletters bestaan. Maar wees eerlijk; wie kan ze allemaal uit elkaar houden? Wat resulteert in het feit dat we voor Facebook, eBay, Gmail enz. allemaal hetzelfde password gebruiken. Precies dit maakt het ‘hackers’ zo eenvoudig om passwords te misbruiken.

Met onze ‘Password Key Card’ geven we u een eenvoudig te gebruiken handvat, die u helpt om een password te versleutelen. Hoe dat precies werkt?

De versleuteling begint met een Startcode. Deze code zorgt ervoor dat uw versleutelde password in ieder geval begint met een getal, speciaal teken, kleine letter en hoofdletter. Bedenk daarna uw eigen startwoord (welke voor u vrij eenvoudig te onthouden is). Dit startwoord wordt dan d.m.v. de versleuteltabel teken voor teken versleuteld. Uiteindelijk hebt u zo uw totale versleutelde password.

Het mooiste hiervan:

De Password Key Card past aan elke sleutelhanger. Elke Card is uniek. Mocht u uw Password Key Card verliezen, dan kan niemand uw versleutelde password herleiden, omdat men het startwoord niet heeft. En mocht iemand uw startwoord weten, dan kunnen ze er zonder uw persoonlijke Password Key Card niets mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *