Dicht bij de klant

Citech-Solutions adviseert en ondersteunt bedrijven vanuit onze locatie in Aalten. Dankzij een uitgebreid dienstenportfolio is Citech-Solutions op het gebied van IT-infrastructuur, servers en storage, IP-telefonie en databeveiliging een professionele dienstverlener.

Sinds de oprichting in 2014 door Benedikt Kisner en Patrick Kruse, hecht de directie veel waarde aan een persoonlijke benadering van de klanten. Vaste contactpersonen, speciaal toegewezen trainingen en scholing op basis van de behoeftes van de klant, garanderen exclusief advies en dienstverlening op premium niveau. Klanten kunnen rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.

Onderdeel van de NETGO Groep

IT kent geen grenzen, onze diensten ook niet. Citech Solutions is lid van de Duitse ondernemingsgroep NETGO Unternehmensgruppe GmbH. De IT-groep bundelt uiterst gespecialiseerde IT-bedrijven tot één groot geheel. Citech en zijn klanten profiteren daardoor van de flexibiliteit en de uitgebreide service van de NETGO Unternehmensgruppe. Daartoe behoren IT-consulting, informatiebeveiligingsadvies, fulfillmentdiensten voor resellers, systeemhuisdiensten, IT-cursussen, clouddiensten en nog veel meer – en dat grensoverschrijdend.

Partners

We hebben een nauwe relatie met toonaangevende fabrikanten in de IT. De directe lijnen naar de fabrikant staan daarbij voorop. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers altijd up-to-date zijn, om zo een perfecte service aan onze klanten te kunnen bieden.