netgo group
netgo group

Dicht bij de klant

Citech-Solutions adviseert en ondersteunt bedrijven vanuit onze locatie in Aalten. Dankzij een uitgebreid dienstenportfolio is Citech-Solutions op het gebied van IT-infrastructuur, servers en storage, IP-telefonie en databeveiliging een professionele dienstverlener.

Sinds de oprichting in 2014 door Benedikt Kisner en Patrick Kruse, hecht de directie veel waarde aan een persoonlijke benadering van de klanten. Vaste contactpersonen, speciaal toegewezen trainingen en scholing op basis van de behoeftes van de klant, garanderen exclusief advies en dienstverlening op premium niveau. Klanten kunnen rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.

Partners

We hebben een nauwe relatie met toonaangevende fabrikanten in de IT. De directe lijnen naar de fabrikant staan daarbij voorop. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers altijd up-to-date zijn, om zo een perfecte service aan onze klanten te kunnen bieden.

Proud to be part of netgo group

Samen voor uw succes – We hebben er onze missie van gemaakt om voorop te lopen in een IT-revolutie. Wanneer bedrijven IT herkennen voor wat het is – de ruggengraat van bedrijfsstrategie en -visie – staat de netgo-group aan haar zijde. De structuur van de netgo groep is afgestemd op de eisen van een complexe, gedigitaliseerde wereld met als focus IT consulting, IT solutions & services, managed & cloud services en netgo software products & development. We hebben een portfolio opgebouwd van bedrijven die voldoen aan alle eisen voor moderne en innovatieve IT-projecten.

netgo group
netgo group