Netgo vierde zijn jubileum – Dat was “anomaal”

Persoonlijke felicitatie van Meg Whitman, CEO van Hewlett-Packard Enterprise

Onder het motto “anomaal” vierde onze Duitse ondernemingsgroep op zaterdag 24.06.2017 zijn jubileum. Rond 800 gasten, waaronder klanten, leveranciers, medewerkers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de politiek gingen op de uitnodiging in.

Met het oog op de ongewone ontwikkeling van de onderneming in de afgelopen 10 jaar presenteerde Netgo zijn gasten een net zo “anomaal” jubileumfeest. Niets op deze avond mocht gewoon zijn.

Een leegstaande industriehal in de buurt van het hoofdkantoor in het Duitse Borken werd binnen een week omgetoverd tot feestlocatie. Naast loungegedeelte en showpodium waren vooral de Amerikaanse foodtrucks niet alleen optisch een van de vele hoogtepunten van de avond.

In plaats van vele toespraken nam Netgo zijn gasten aan de hand van kleine filmpjes mee op een tijdreis door het verleden. Zo kregen de gasten onder andere kleine anekdotes uit de begintijd van de ondernemingsgroep te horen. “We kunnen zoveel verhalen vertellen, daar kun je een boek over schrijven”, aldus directeur Benedikt Kisner. Daarom heeft NETGO ter gelegenheid van het jubileum een kroniek samengesteld over de eerste 10 jaar, die elke gast als cadeau in ontvangst mocht nemen. Kisner en Kruse bedankten de medewerkers, leveranciers en klanten. Ze benadrukten vooral hoe blij ze waren om zoveel klanten van het allereerste uur te mogen begroeten.

Een speciaal verjaardagscadeau ontving Netgo van Hewlett Packard Enterprise. Meg Whitman, de CEO van het bedrijf, bracht via een videoboodschap uit Palo Alto hoogstpersoonlijk zijn felicitaties over. “Netgo is al vele jaren een belangrijke partner van HPE”, aldus Whitman. “Met passie, trouw, hard werken en heel veel plezier hebben jullie een omgeving gecreëerd vol vertrouwen en successen.” Voor Kisner en Kruse een bijzondere eer.

Ook de eerste burgers van Borken, Mechtild Schulze-Hessing (burgermeester van Borken) en Rolf Lührmann (ex-burgermeester van Borken) en districtscommissaris Dr. Kai Zwicker lieten de gelegenheid niet aan zich voorbijgaan om een officiële groet per videoboodschap aan Netgo over te brengen.

De avond zat boordevol entertainment: trapeze-acrobatiek, vuurshow, dj, saxofonist en percussionist overtuigden het publiek met hun shownummers. De voormalige “Weather-Girl” Ingrid Arthur maakte niet alleen met haar a-capella gezongen verjaardagsaubade veel indruk op het publiek, met haar krachtige stem bracht ze ook menigeen aan het dansen. De zelfbenoemde “knapste boygroup ter wereld”, de Big Maggas, nam het daarna over en bracht de stemming tot een kookpunt. Het resultaat was een “anomale” party tot diep in de ochtenduren.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.